HTML

Bódva-völgy - Cserehát Blog

Az ország egyik leghátrányosabb helyzetűnek mondott térségében rejlő lehetőségeket járjuk körbe gyakorlati szempontból. Hiszünk ebben a vidékben és szeretjük. Sőt, tenni is akarunk érte.

Friss topikok

Megszerveztük azt a találkozót...

2014.06.29. 22:50 BOCS Mentorprogram

...igaz, nem egy asztal körül gyűltünk össze, mivel jóval többen - százharmincan - voltunk. És nem csak a diaszpóra tagjai, hanem rengeteg fiatal és máig helyben lakó bennszülött.

Amellett, hogy jókat beszélgettünk, jó beszédeket hallgattunk meg, már el is kezdtük ennek a "nagyon hátrányos térségnek" a "felemelését", mégpedig olyan kézenfekvő módon, hogy harminc-negyven fiatal személyes célját próbáltuk meg beazonosítani, aztán a megvalósításon ötletelni. Ezeket szakmai kiscsoportokban tettük, tapasztalt, lelkes és elkötelezett felnőttek vezetésével. A csoportok: turizmus-vidékfejlesztés, történelem-néprajz, természettudományok, társadalomtudományok, sport, média.

Innentől már sokkal izgalmasabb téma az, hogy mi fog ezekből a célokból megvalósulni, és hogyan - úgyhogy a jövőben inkább erről fogunk beszélni ezen a blogon, gyakrabban, izgalmasabban és interaktívabban.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bodvavolgy-cserehat.blog.hu/api/trackback/id/tr866453781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása